fbpx Skip to content
Tilbud

For Keeps Rund Ankerkæde – LIMITED EDITION

Haniel Jewelry “For Keeps”  rund ankerkæde,  limited edition.

Kæden er en rund ankerkæde i 18 karat guld. Ankerkæden er et klassisk og tidsløst design, dog har denne kæde med sine runde led kant og sin helt egen signatur.  For Keeps er et permanent smykke der svejses på, så der skabes et ubrydelig bånd.

Børnearmbånd kan gives til børn fra 0-10 år

900 kr.2.000 kr.

Nu kan du betale for dit næste smykke over 10 måneder. Beløb mellem 4.500 DKK og 40.000 DKK er uden ekstra gebyr og med 0% i rente! Læs mere.  

For Keeps smykkerne skal monteres i vores butik. Du skal derfor afhente og få påsat smykket hos os. Book din tid herunder.

Kæden er en rund ankerkæde i 18 karat guld. Ankerkæden er et klassisk og tidsløst design, dog har denne kæde med sine runde led giver det et blødt og fint udtryk og sin helt egen signatur.

Denne Kæde er limited edition.

For Keeps står For kærlighed, for minder for venskab – For Keeps, armbåndet svejses på, så man skaber et ubrydeligt bånd, i ædelmetallet guld. For Keeps armbåndet og ringen er den perfekte måde at fejre en speciel lejlighed eller et specielt forhold på. Brug dit For Keeps smykke til at markere en årsdag, fejre en forfremmelse, mindes en mistet eller ære et livslangt venskab. Uanset årsagen vil dit For Keeps smykke være et konstant minde om noget specielt for dig.

Børnearmbånd kan gives til børn fra 0-10 år

Hos Haniel Jewelry giver vi dig muligheden for at glæde dig eller dine kære med vores For Keeps armbånd.
Med et køb af til For Keeps armbånd på webshoppen skal du være opmærksom på, at kæden ikke følger med, hvis du vælger forsendelse, modtager du et gavekort med posten, ellers skal du vælge lokal afhentning,  Hvert For Keeps er lavet til at passe
perfekt, så kæden skal måles, når den heldige modtager er til stede.

HUSK AT BOOKE TID til påsætning af dit For Keeps permanente armbånd.

 

 

For Keeps

2 Armbånd, Armbånd, Armbånd Børn, Ring