fbpx Skip to content

IRINA x HANIEL For Keeps – LIMITED EDITION

Haniel Jewelry er gået sammen med Irina Olsen som har udvalgt sin helt egen “For Keeps” kæde, som vil være limited edition.

OBS! 3. December Event finder sted hos Olsen Studio Kbh. K – mere information bliver tilsendt ved køb af gavekort & booking af tid.

Kæden er en rund ankerkæde i 18 karat guld. Ankerkæden er et klassisk og tidsløst design, dog har denne kæde med sine runde led kant og sin helt egen signatur.  For Keeps er et permanent smykke der svejses på, så der skabes et ubrydelig bånd.

Børnearmbånd kan gives til børn fra 0-10 år

1.000 kr.1.500 kr.

Nu kan du betale for dit næste smykke over 10 måneder. Beløb mellem 4.500 DKK og 40.000 DKK er uden ekstra gebyr og med 0% i rente! Læs mere.  

For Keeps smykkerne skal monteres i vores butik. Du skal derfor afhente og få påsat smykket hos os. Book din tid herunder.

Haniel Jewelry er gået sammen med Irina Olsen som har udvalgt sin helt egen “For Keeps” kæde, som er limited edition.

Kæden er en rund ankerkæde i 18 karat guld. Ankerkæden er et klassisk og tidsløst design, dog har denne kæde med sine runde led giver det et blødt og fint udtryk og sin helt egen signatur.

Irina Olsen – er 36 år, mor til Allessia på 8 og Aston på 5 måneder samt DJ-wifey til Faustix. Hun er født i Ukraine, kom til Danmark som 10-årig, og har været kunstskøjteløber på elite niveau. De seneste 9 år har hun skabt et brand på hendes sociale platforme, hvor hun skriver om hendes hverdag, beauty obsessions og nogle af de ting, som er svære at tale om.

Irina siger om samarbejdet

‘I forvejen elsker jeg hele konceptet og historien omkring For Keeps kæden, og er nu så heldig at have lavet min egen version af For Keeps kæden. Jeg har fået kæden på med min datter, Allessia, og vi er nu bundet symbolsk sammen. For mig er det noget helt særligt at gå rundt med et symbol på min datter, og at kunne tænkte på hende hver gang jeg ser den, og vide hun gør det samme. Udover et minde, kan det også være et symbol på dem man holder af.’ 

Om samarbejdet fortæller Haniel, at Irina står for alle de værdier som symboliserer konceptet bag “for Keeps” Hun er en stærk lady boss der samtidig viser en enorm omsorg og kærlighed til familien og omverdenen gennem sine sociale platforme, det er ægte og det ses også på de mange følgere hun har, der klart følger med på grund af hendes ægte og ærlige indhold.

For Keeps står For kærlighed, for minder for venskab – For Keeps, armbåndet svejses på, så man skaber et ubrydeligt bånd, i ædelmetallet guld. For Keeps armbåndet og ringen er den perfekte måde at fejre en speciel lejlighed eller et specielt forhold på. Brug dit For Keeps smykke til at markere en årsdag, fejre en forfremmelse, mindes en mistet eller ære et livslangt venskab. Uanset årsagen vil dit For Keeps smykke være et konstant minde om noget specielt for dig.

Børnearmbånd kan gives til børn fra 0-10 år

Hos Haniel Jewelry giver vi dig muligheden for at glæde dig eller dine kære med vores For Keeps armbånd.
Med et køb af til For Keeps armbånd på webshoppen skal du være opmærksom på, at kæden ikke følger med, hvis du vælger forsendelse, modtager du et gavekort med posten, ellers skal du vælge lokal afhentning,  Hvert For Keeps er lavet til at passe
perfekt, så kæden skal måles, når den heldige modtager er til stede.

HUSK AT BOOKE TID til påsætning af dit For Keeps permanente armbånd.

 

 

For Keeps

Armbånd, Armbånd Børn, Ring