fbpx Skip to content

Motion Ørering med Lyserøde Rubiner

14 kt. guld

Blankt snit med 7 lyserøde rubiner

Håndlavet

Designet i Danmark

11.500 kr.

  Varenummer Ikke mulig Kategori

  Nu kan du betale for dit næste smykke over 10 måneder. Beløb mellem 4.500 DKK og 40.000 DKK er uden ekstra gebyr og med 0% i rente! Læs mere.  

  Jeg havde aldrig forestillet mig, at jeg kunne gøre min passion til min karriere. Min vej ind til smykkedesign var ikke altid tydelig. Uanset om jeg tog et skridt frem eller to tilbage, opdagede jeg, at bevægelse – selv i den forkerte retning – altid er bedre end stilstand. Motion kollektionen er en påmindelse om, at man skal tage chancer, så man ikke går glip af, hvad der kunne være sket.

  Denne Motion ørering er unik og håndlavet af 14 kt. guld belagt med 7 lyserøde rubiner. Øreringens form og diamanter giver et flot genskin, når du er i bevægelse.

  Mål

  Motion øreringen måler 5cm i længden og 1.4mm i tykkelsen.

  Enkelt eller Par

  Motion øreringen sælges enkeltvis.

  Produktionstid

  Da denne Motion ørering håndlaves på bestilling, er der en forventet produktionstid på tre uger. Men vi lover, at det er ventetiden værd.

  Speciallavede Smykker

  Vil du give Motion øreringen dit eget præg? Du kan personliggøre den med ædelsten efter dit eget valg – enten i hele længden eller bare i bunden. Besøg siden om speciallavede smykker for at læse mere.