FOR KEEPS

For love. For remembrance. For friendship. For Keeps.

Haniel Jewelry laver armbånd og ringe For Keeps.

Hvert smykke tilpasses din størrelse og bliver efterfølgende svejset rundt om dit håndled eller din finger. Da der ikke er nogen smykkelås, kan du ikke tage smykket af.

For Keeps armbåndet og ringen er den perfekte måde at fejre en speciel lejlighed eller et specielt forhold på. Brug dit For Keeps smykke til at markere en årsdag, fejre en forfremmelse, mindes en mistet eller ære et livslangt venskab. Uanset årsagen vil dit For Keeps smykke være et konstant minde om noget specielt for dig.

Kom ind i butikken med din ven, kæreste, søskende, forælder eller bare dig selv.

Permanent Armbånd

Vælg mellem to forskellige minimalistiske typer af kæder. Begge kæder er delikate men holdbare. Hver kæde er lavet af solidt guld og kan derfor holde til dagligdagen uden at miste glansen.

TYPER AF KÆDER & PRISER

Klassisk Ankerkæde
Ring – 800 DKK
Armbånd – 1300 DKK

Stor Ankerkæde
Ring – 1200 DKK
Armbånd – 2100 DKK

Vil du gerne forkæle en speciel person med For Keeps armbåndet eller ringen? Haniel Jewelry tilbyder gavekort! Køb gavekortet med MobilePay 974737, skriv hvem du vil give det til i kommentarfeltet og send en e-mail til hk@hanieljewelry.com for at aftale, hvornår du kan hente det. Bare vær opmærksom på, at kæden ikke følger med i gavekortet. Da hvert For Keeps smykke laves til at passe perfekt, måles kæden ved aftalen.

Book en tid for at få dit For Keeps smykke. Hele processen tager kun omkring ti minutter, og du vil ikke kunne mærke noget. Der er ingen grund til bekymring, da der ikke bruges nogen flamme. Der er kun et hurtigt elektrisk stød, der forbinder de to ender af kæden.

Har du brug for at tage dit For Keeps smykke af? Du kan nemt gøre det selv med en saks. Du skal blot huske at klippe det runde led, så kæden ikke beskadiges, og så den kan sættes på igen. Dette koster 150 DKK.

Når du først har fået dit For Keeps smykke, vil du beholde det på for evigt.