VIL DU SIKRE, AT DINE SMYKKER HOLDER I GENERATIONER?

FØLG HANIEL JEWELRYS ANBEFALINGER TIL SMYKKEPLEJE

Et smykke fra Haniel Jewelry er lavet til at holde et helt liv – alt du skal gøre er at passe på det.

Når du ikke har dine smykker på, bør du altid opbevare dem i et smykkeskrin eller i æsken smykket kom i.

Vent med at tage dine smykker på, indtil du har afsluttet din morgenrutine. Creme, sæbe og parfume gør overfladen mat, så smykket ikke skinner.

Før du udfører hårdt, fysisk arbejde, bør du altid fjerne dine armbånd og ringe.

Haniel Jewelry garanterer konfliktfrie diamanter, der købes hos officielle forhandlere, der handler i overensstemmelse med FNs resolutioner. Alle diamanter, der bruges af Haniel Jewelry, er GIA-certificerede, hvilket sikrer, at de er nøje undersøgt inden købet, og at der er tillid til deres klassificeringer. De er yderligere alle klassificeret som Top Wesselton/VVS, hvilket betyder, at de er sjælden hvide i farve og kun har indeslutninger så små, at de ikke er synlige for det menneskelige øje. Selvom diamanter af højeste kvalitet også falmer over tid, tager det kun en hurtig rengøring at gøre dem smukke og skinnende igen. Læg dine diamantsmykker i en skål med varmt vand og en lille smule opvaskemiddel. Når du har ladet dem ligge et øjeblik, kan du skrubbe dem med en blød børste og efterfølgende skylle dem med frisk vand.

Hvis dit smykke ikke er fra Haniel Jewelry, skal du være forsigtig, når du selv rengør det. Nogle halvædelsten, som perler, er bløde og modtagelige overfor skader.

Vil du have dine smykker til at se nye ud igen? Send en e-mail til info@hanieljewelry.com for at planlægge en professionel smykkerengøring.