fbpx Skip to content

Wave Ring med Diamanter

18 kt. guld
Blankt snit med 13 Top Wesselton/VVS diamanter
Håndlavet
Designet i Danmark

13.500 kr.

  Varenummer Ikke mulig Kategori Mærker ,

  Nu kan du betale for dit næste smykke over 10 måneder. Beløb mellem 4.500 DKK og 40.000 DKK er uden ekstra gebyr og med 0% i rente! Læs mere.  

  Vilde men rolige, kraftige men svage og skræmmende men smukke. Jeg har altid været fascineret af bølger. Dette har inspireret mig til at designe smykker, der er edgy men alligevel klassiske. Jeg eksperimenterer med forskellige materialer og teknikker for at sikre, at hvert smykke bliver enestående. Jeg har aldrig været bange for at skabe ringe i vandet – især ikke når det kommer til eksklusive smykker.

  Denne Wave Ring er håndlavet af 18 kt. guld og pyntet med 13 Top Wesselton/VVS diamanter. Ringen er, som navnet antyder, formet som en bølge. Skab din egen unikke ringstabel med to eller flere på samme finger.

  Guide til Ringstørrelse

  I tvivl om din ringstørrelse? Brug guiden til ringstørrelse for at sikre det perfekte fit.

  Mål

  Wave Ringen måler 2mm i tykkelsen.

  Produktionstid

  Da hver Wave Ring håndlaves specielt til dig, er der en forventet produktionstid på tre uger. Men vi lover, at den er ventetiden værd.

  Speciallavede Smykker

  Vil du give Wave Ringen dit eget præg? Du kan personliggøre den med ædelsten efter dit eget valg. Besøg siden om speciallavede smykker for at læse mere.