fbpx Skip to content

Wave Armbånd med Diamanter

18 kt. guld
Blankt snit med 40 Top Wesselton/VVS diamanter – 0.40 karat i alt
Håndlavet
Lavet i Danmark

45.000 kr.

  Varenummer Ikke mulig Kategori Mærker , ,

  Nu kan du betale for dit næste smykke over 10 måneder. Beløb mellem 4.500 DKK og 40.000 DKK er uden ekstra gebyr og med 0% i rente! Læs mere.  

  Vilde men rolige, kraftige men svage og skræmmende men smukke. Jeg har altid været fascineret af bølger. Dette har inspireret mig til at designe smykker, der er edgy men alligevel klassiske. Jeg eksperimenterer med forskellige materialer og teknikker for at sikre, at hvert smykke bliver enestående. Jeg har aldrig været bange for at skabe ringe i vandet – især ikke når det kommer til eksklusive smykker.

  Dette cuff armbånd, hvilket er en del af Wave Kollektionen, er lavet af 18 kt. guld og pyntet med 40 Top Wesselton/VVS diamanter langs fronten, giver total 0,75 karat. Armbåndet er, som navnet antyder, formet som en bølge. Bær det med en For Keeps kæde.

  Mål

  Wave Armbåndet måler 2mm i tykkelsen.
  Lille: Da åbningen er 4cm bred, passer det til et håndled, der måler 16-17cm.
  Medium: Da åbningen er 5cm bred, passer det til et håndled, der måler 18-19cm.

  Produktionstid

  Da Wave Armbåndet håndlaves på bestilling, er der en forventet produktionstid på fem uger. Men vi lover, at det er ventetiden værd.

  Speciallavede Smykker

  Vil du give Wave Armbåndet dit eget præg? Du kan personliggøre det med ædelsten efter dit eget valg. Besøg siden om speciallavede smykker for at læse mere.